Uleiuri Grase

Ulei de Macadamia

Ingrediente

  • bullet
    MACADAMIA INTEGRIFOLIA / ULEI DE SEMINȚ TETRAFILAL
  • bullet
    CAS: 438545-25-6; 159518-86-2

Arborele de Macadamia:

Copacul de Macadamia este originar în estul Australiei, în pădurile tropicale din Queensland. Aluna de macadamia este denumită și alună australienă sau nuca de Queensland. Macadamia ternifolia este un copac veșnic, cu frunze grele, care poate crește până la 12-15 m înălțime și peste 50 de ani. Nuca de macadamia este un fruct de piatră. Are un diametru de 2-3 cm și o coajă brună tare, care este acoperită de un strat de protecție mai gros. Pericarpul este foarte lemnos. Dintre toate nucile, macadamia au cea mai grea coajă și trebuie să fie sparte de mașină.

Cum se face uleiul de macadamia organică?
Uleiul organic de macadamia de nuci (ulei de macadamia organică) este extras din miezurile nucilor de macadamia prin presare mecanică la rece și filtrare. Ulei de nuci de Macadamia este un lichid de culoare galben deschis până la bej, cu miros și gust de nuci.
Compoziția relativă a uleiului organic de macadamia:
Uleiul organic de macadamia (ulei de macadamia organică) are o compoziție specială. Conține doar puțin 20% acid palmitoleic. Acidul gras mononesaturat apare numai în grăsimile animale în cantități apreciabile.
Aplicații în farmacie și medicină:
Conform literaturii de specialitate, uleiul de macadamia organică (ulei de macadamie organică) ar trebui să devină mai important ca aliment în viitor.
Aplicații în cosmetică:
Datorită conținutului ridicat de acid palmitoleic, uleiul de macadamia organică (uleiul de macadamia organică) este adesea folosit pentru a face creme hidratante, creme antirid, creme de protecție solară, uleiuri pentru corp, unguente, șampoane și produse de condiționare a părului.
Aplicații în bucătărie:
Uleiul de macadamia organică (ulei de macadamie organică) trebuie să fie foarte potrivit pentru aburire, prăjire și rafinarea salatelor.

Pentru mai multe informații despre uleiul de macadamia organic, consultați specificațiile noastre.

Insert your error message here, if the PDF cannot be displayed.