Uleiuri Grase

Ulei de migdale dulci

Ingrediente

  • bullet
    ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS
  • bullet
    CAS: 8007-69-0
  • bullet
    CAS: 90320-37-9
  • bullet
    EINECS: 291-063-5

Arborele de migdale:

Inițial, migdalele provin din China subtropicală și din Orientul Apropiat. Cu toate acestea, a fost cultivat de mai multe secole în multe zone calde, temperate. Astăzi se află mai ales în Orient, în jurul Mediteranei, în California, în Australia de Sud și în Africa de Sud. Arborele de migdale este în medie un copac inalt, cu o rădăcină relativ slabă. Ramurile sunt ușor roșiatice. Frunzele sunt de culoare verde închis, florile sunt roz. Fructele se maturizează abia în toamnă și sunt ovate, 3.5-4.6 cm lungime și 2.5 până la 3.5 cm grosime, gri-verde și păros. Pulpa dură se sparge la maturitate deplină și miezul maro ascuțit se poate observa în mod clar. Sămânța este de culoare roșie de scorțișoară, plană, de aproximativ 2 cm lungime și de 1.2 până la 1.5 cm lățime și conține 40% până la 60% ulei gras.

Cum se face uleiul de migdale dulce?
Fructele de migdale sunt recoltate toamna. Cojile sunt îndepărtate, miezul se împarte, semințele se îndepărtează și se usucă. Apoi, migdalele sunt presate la rece. Uleiul se stinge din lichidul amniotic și apoi se decantează și se filtrează. Uleiul de migdale dulce este un lichid galben cu aroma tipică de marțipan.
Aplicații în farmacie:
Uleiul de migdale dulci ar trebui să fie bine adaptat ca un dispersant pentru medicamente lipofile și excipienți în picături uleioase de ochi. Deoarece uleiul de migdale a fost folosit de milenii, utilizările sale în medicina populară sunt foarte diverse.
Aplicații în cosmetică:
Uleiul de migdale dulce este utilizat în fabricarea uleiurilor pentru piele, uleiuri de masaj, uleiuri pentru baie, produse pentru îngrijirea buzelor, unguente, creme, produse pentru îngrijirea copiilor și produse de îngrijire a părului.
Aplicații în tehnică:
Uleiul de migdale dulce este utilizat ca un lubrifiant pentru reglaje fine, cum ar fi ceasuri, manometre și arme.
Aplicații în bucătărie:
Uleiul de migdale dulci este adesea folosit ca ulei de salată. Este, de asemenea, potrivit pentru prăjire. Datorită aromelor tipice de migdale (aromă de marțipan) este de asemenea potrivit pentru prepararea deserturilor și este utilizat pentru producerea de marțipan.

Pentru mai multe informații despre uleiul de migdale dulci, consultați specificațiile noastre.

Insert your error message here, if the PDF cannot be displayed.

Related Posts