Contact

Ne puteti gasi aici:

Str. Graurului, nr. 7, Bl. A1, demisol

Brasov


Accesati Google Maps

INTREBARI FRECVENTE

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei care contin produse vandute de Sanabio Online SRL.

Taxa de livrare este de 20 lei (TVA inclus) pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei care contin produse vandute si livrate de Sanabio Online SRL.

Dupa expedierea comenzii, in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

  • Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari , agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului / produselor din comanda dupa care va contacta telefonic clientul pentru informarea disponibilitatii produselor si eventuala validare a comenzii.
  • Dupa validarea comenzii de catre client, comanda va putea fi livrata prin curier rapid, conform datelor mentionate de client.
  • In zilele lucratoare ( L-V) comenzile inregistrate si confirmate pana in ora 14:00 se vor livra la curier in aceasi zi. Comenzile inregistrate si confirmate dupa ora 14:00 se vor livra a doua zi la curier. Comenzile inregistrate sambata si duminica se vor confima si vor fi livrate la curier in ziua de luni.
  • Termenul de livrare curier este de 24-48 ore de la ridicare din sediul  Sanabio Online SRL.

Aveti doua posibilitati:

  1. La sosirea curierului
  2. In maxim 14 de zile de la data primirii coletului, doar daca produsul nu a fost desigilat. In cazul desigilarii, produsul primit nu se returneaza

In cazul in care aveti un cont creat pe site-ul nostru, facturile pot fi vizualizate in cont, la sectiunea „Istoric plati”.

 

In cazul in care nu aveti un cont creat pe site-ul nostru, facturile proforme si cele anterioare pot fi vizualizate in mail-ul dumneavoastra sau printr-o cerere adresata prin formularul de contact. Facturile proforme neachitate in termen de maxim 7 zile de la data emiterii se vor sterge automat, fiind necesara o noua comand adin partea dumneavoastra.

 
E-mail: [email protected]
Telefon: 0368.801.193
E-mail: [email protected]
Telefon: 0368.801.184
E-mail: [email protected]
Telefon: 0368.801.116
E-mail: [email protected]
Telefon: 0368.801.193

DACA DORITI SA AFLATI MAI MULTE DETALII