Uleiuri Organice
100% Organic
NATURAL

Uleiurile noastre sunt compuse strict din plante si din ingrediente 100% organice, fiind marcate în mod corespunzător și în mod clar cu referința BIO.

Uleiuri Esentiale
100% Organic
NATURAL

Uleiurile noastre esențiale sunt 100% naturale. Acestea sunt marcate în mod corespunzător și în mod clar cu referința BIO.

Unt si Ceara Bio (4)

Uleiuri Vegetale Bio (19)

Uleiuri Esentiale Bio (35)

Cosmetice Bio (20)

olive-oil-968657_1920
Descopera gama noastra de uleiuri organice SanaBio

Uleiul organic, grăsimile și unturile sunt extracte din plante, obținute în general prin metode pur mecanice, cum ar fi presarea sau centrifugarea. Componentele dorite ale instalației sunt supuse unei presiuni mecanice ridicate. Aceasta conduce la o separare a uleiurilor, grăsimilor sau untului de ingredientele solide din plante. Presarea poate fi efectuată la rece sau la cald.

Ulei Vegetal BIO

Ulei Vegetal
BIO

Uleiuri-esentiale-bio

Ulei Esențial
BIO

Uleiuri-cosmetice

Ulei Cosmetic
BIO

Bucura-te de cele mai bune, uleiuri esentiale SanaBio

Uleiurile esențiale sunt extracte din plante, obținute prin distilarea prin vapori de apă. Vaporii de apă fierbinte servesc drept suport pentru componentele organice volatile ale instalației. Datorită ne-miscibilității componentelor organice ale uleiului esențial și ale apei, o separare de fază spontană are loc în timpul răcirii, astfel încât uleiul esențial pur poate fi separat. Uleiurile noastre esențiale sunt 100% naturale.

essential-oils-1433694_1920
Blog

Mai multe detalii despre produse

Aflați mai multe detalii despre produsele noastre